Indien u stukken wenst aan te kopen, zijn er een aantal stappen die u moet volgen

01

Tentoonstelling

02

U stuurt een aankooporder door, u vraagt om telefonisch gecontacteerd te worden of u schrijft u in één van de platforms waarop u online kan meebieden.

03

Veiling

04

Betaling en ophalen van de loten

Indien u stukken wenst aan te kopen zijn er een aantal stappen die u moet volgen.

 1. tentoonstelling
 2. aankoop- of telefonisch order
 3. veiling
 4. betaling en afhaling der loten
 1. Om te kijken welke loten in veiling komen kan u eerst onze catalogus die op deze site beschikbaar is raadplegen. Wij raden u ook steeds aan zelf naar de tentoonstelling (ook wel kijkdagen genoemd) te komen om u te vergewissen van de staat van de voorwerpen.
 2. Indien u zelf niet naar de veiling kan komen om te bieden op de loten die u interesseren, kan u ofwel een schriftelijk bod laten ofwel telefonisch bienden. Bij een schriftelijk bod verdedigt de veilingmeester alsof u zelf in de veiling aanwezig bent en kan u het lot toegewezen krijgen voor een bedrag dat lager ligt dan het door u vooropgestelde maximumbedrag. Bij een telefonisch order geeft u dit te kennen aan ons veilinghuis door het daarvoor bestemde formulier in te vullen (ter plaatse of via deze site).
 3. U kan echter ook zelf op de veiling aanwezig zijn. U dient zich dan in te schrijven bij aankomst en ontvangt een plaket met een nummer. Indien u succesvol bent bij het bieden, dient u deze plaket te tonen aan de veilingmeester.
 4. Uiterlijk 4 dagen na de veiling dient u de door u aangekochte loten te betalen en af te halen. Dit kan met cash geld (tot 3.000 €), via overschrijving of met bancontact (tot 2.500 €)

Alvorens een aankoop- of telefonisch order in te dienen, hebben wij een aantal gegevens van u nodig :

 1. Kopie van uw identiteitskaart
 2. Kopie van een geldige creditkaart (foto van voor- en achterkant)
 3. Volledige adresgegevens en telefonische gegevens.

Indien u een aankooporder wil indienen en/of een telefonisch order, gelieve een mailtje te sturen met uw adresgegevens en creditkaart gegevens naar ons mailadres:

info@galerieathena.com

U krijgt binnen de 24 uur een bevestiging van uw order. Indien u deze bevestiging niet gekregen heeft, gelieve dan contact met ons op te nemen.