Galerie Athena levert diensten aan particulieren, bedrijven en professionelen voor de schatting, aan- en verkoop van kunstwerken, antiek en inboedels. Zij legt zich toe op het leveren van kwaliteitsvolle diensten aan een correcte en competitieve prijs. Hiervoor biedt zij GRATIS schattingen aan met het oog op verkoop, organiseert zij kunstveilingen en levert zij andere diensten voor de realisatie, verzekering en verdeling van kunstcollecties en inboedels. Het team van Galerie Athena staat tot uw dienst om deze doelstellingen zo goed mogelijk te realiseren.

Jo Vandercappellen

Sinds 1995 is hij actief als expert op de Belgische markt en is hij eveneens expert die werkt voor verzekeringsmaatschappijen. In 2014 richtte hij Galerie Athena op waar hij de zaakvoerder van is. Sinds 2011 neemt hij deel aan het VTM programma ‘’Rijker dan je denkt’’ als één van de experten.

Constantinos Kassapidis

was betrokken bij de oprichting van de Galerie in 2004 en is eveneens zaakvoeder van de Galerie. Hij is verantwoordelijk voor de administratie, de boekhouding en de kassabeheer