Galerie Athena organiseert jaarlijks zes veilingen. Bij deze veilingen worden 500 tot 1000 loten aangeboden. U kan veel interessante stukken vinden aan redelijke prijzen maar ook loten van zeer goede kwaliteit.

01

Tentoonstelling

02

Catalogus

03

Veiling

04

Betaling

05

Betaling en ophalen van de loten 

  1. Tentoonstelling of kijkdagen : op vrijdag (13u30 tot 17u) , zaterdag en zondag (van 10u tot 17u) is er de mogelijkheid voor geïnteresseerde kopers om de stukken die geveild zullen worden te inspecteren.
  2. Voor elke veiling is er een catalogus beschikbaar op deze site. Deze is eveneens beschikbaar ter plaatse wanneer u naar de kijkdagen komt.
  3. Indien u zelf niet naar de veiling kan komen om te bieden op de loten die u interesseren, kan u ofwel een schriftelijk bod laten ofwel telefonisch bienden. Bij een schriftelijk bod verdedigt de veilingmeester alsof u zelf in de veiling aanwezig bent en kan u het lot toegewezen krijgen voor een bedrag dat lager ligt dan het door u vooropgestelde maximumbedrag. Bij een telefonisch order geeft u dit te kennenen aan ons veilinghuis door het daarvoor bestemde formulier in te vullen (ter plaatse of via deze site).
  4. U kan echter ook zelf op de veiling aanwezig zijn. U dient zich dan in te schrijven bij aankomst en ontvangt een plaket met een nummer. Indien u succesvol bent bij het bieden, dient u deze plaket te tonen aan de veilingmeester
  5. Uiterlijk 4 dagen na de veiling dient u de door u aangekochte loten te betalen en af te halen. Dit kan met cash geld (tot 3.000 €), via overschrijving of met bancontact (tot 2.500 €)
  6.